O meni

ZAŠTO se bavim ovim poslom i zašto verujem da ĆE VAM SARADNJA SA MNOM KORISTITI?

Iza mene je nekad više, nekad manje ozbiljnih, ali sigurno burnih i dinamičnih, 12 godina rada na internetu.

Veći deo tih godina deklarisala sam se kao Internet marketing menadžer ( svi oni moderni nazivi i titule koje viđate – ppc specialist, social media manager, marketing strategist, marketing team lead… sve sam ih pokupila kao novčiće u Super Mariu).

Međutim, poslovi koji stoje iza moje karijere podrazumevali su daleko više od internet marketinga. 

Od organizacije internet sajtova i prodavnica, preko izbora robe, nabavke, izbora dobavljača, kreiranja sopstvenih proizvoda, odabira i postavljanja modela saradnje sa kurirskim službama, kreiranja marketing strategije, saradnje sa programerima i dizajnerima, do plasiranja robe, praćenja korisničkog iskustva i odnosa sa kupcima.

Kompletan internet marketing – optimizacija za pretraživače, pisanje sadržaja, organizacija i planiranje sadržaja, nastup na društvenim mrežama, oglašavanje na društvenim mrežama, oglašavanje na Google i drugim pretraživačima, refferal marketing i sve što sam eventualno izostavila.

Zatim vođenje timova, selekcija i obuka zaposlenih u marketing i prodajnim timovima poslodavca i klijenata i organizacija kompletnog internet poslovanja.

Verujem da imam puno toga da podelim sa onima koji ulaze ili već posluju na Internetu, pre svega u Srbiji, ali i na stranim tržištima.

Par stvari o meni

Volim da sanjam, ali ne predugo. Više volim da ustanem iz kreveta i ostvarujem snove.

Sanjar ali i nepopravljivi realista. Podržavam let visoko i ne čekam da se skloni svaki oblak, i stvore idealni uslovi, ali motor mora biti ispravan.

U poslu objektivna i otvorena. Ne negiram greške i učim iz njih.
“Očigledno” guram u stranu i gledam iza – ono što jeste, ne ono što se prikazuje.

Ne koristim “velike” reči i preterano stručnu terminologiju. Ako me klijenti ili kolege ne razumeju – to je moj, a ne njihov problem.

Analiza – pre i posle svakog delovanja.

Ne volim agresivnu samopromociju i imam neprevaziđeni strah od javnih nastupa.